2021-05-04 07:45:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A mai napod jól alakul, a lelked nyugalma is helyreáll

Napi horoszkóp május 4-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint túlságosan kritikusan viselkedsz, pedig nem csak a kivetnivalót kellene észrevenned a másik emberben. Adj több esélyt a másiknak! Állj le inkább beszélgetni azokkal, akiket könnyelműen kritizálni szeretnél. Hamarosan megváltozik a véleményed.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy régi ismerőssel való találkozás kizökkenthet szokásos magabiztosságodból. Valakiről híreket hallasz, melyek megrendítőek lehetnek a számodra. De tanulságosak is egyben.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A múltban valószínűleg elszalasztottál egy jó lehetőséget, aminek most érzed igazán a hátrányát. Kesergés helyett inkább keresd meg újra a régi kapcsolataidat! Van lehetőséged újrateremteni azt, amit elveszíteni vélsz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Mostanában sokszor forognak a gondolataid a pénzügyek körül. Valóban lennének is dolgok, melyeket meg kellene oldanod, elsősorban a jövődet illetően. Ma ehhez váratlan ötletet, tanácsot, segítséget kaphatsz.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzed, másra sem vágysz a magánéletedben, mint nyugalomra és békességre. Valahogy mégis mindig tüzeket, és csatákat ébresztesz magad körül. Ez azért is van így, mert benned van felhalmozódva rengeteg feszültség. Először azt kéne oldanod.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma egyik jó ötleted követi a másikat. A saját sziporkázásodnak csak az lehet a korlátja, ha a többiek nem követnek a zsenialitásban. Ha azonban akad akárcsak egyetlen kollégád, aki jól reagál az ötletelésedre, akkor szárnyalhatsz!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Csak így tovább! Ne félj a saját érzéseidtől, hanem fejezd ki azokat bátran, a szíved szerint! Ha folyamatosan csak elfojtod az érzéseidet, akkor a végén célt tévesztesz, és nem tudod, merre tarts. Erősebbnek bizonyulhat az, aki felvállalja a gyengéd, sebezhető oldalát is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Viselkedj diplomatikusan! Ha ma magadra haragítod a főnököd, vagy az ismerősöd - például azzal, hogy mindenképp nyerni akarsz egy vitában -, akkor valójában többet veszítesz, mint amennyit nyerni látszol azzal, hogy átmenetileg nyeregben érezheted magad. Gondold meg!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nem mulaszthatod el a segítségnyújtást egy családtagodnak, vagy barátodnak, aki ráadásul a múltban nagyon sokat segített neked. Amit ma teszel vele, azzal nemcsak a saját tartozásaidat törleszted felé, hanem gyökeresen megváltoztathatod az illető sorsát.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem lehet okod a panaszra: a mai napod jól alakul, a lelked nyugalma is helyreáll. A pároddal csodálatos estét tölthettek együtt, és még arra is lesz alkalmatok, hogy egymást kölcsönösen kiengeszteljétek. Sok volt ugyanis a félreértés köztetek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Alkotó kedvedben vagy ma, a művészetek a munkánál sokkal inkább lekötnek. A mai napon akár még arra is van módod, hogy a kötelességeidet elhanyagold a kedvtelésed miatt. Hosszabb távon valójában csak ennek van értelme.


Halak: II. 19. - III. 20.

A gyakorlatiasság nem a te erényed, de talán éppen azért választottál egy olyan társat, aki racionalitásban túltesz rajtad. Ennek természetes mellékhatása, hogy időnként kiábrándulsz a földhözragadtsága miatt.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: